Bonanza Banzai!!!
Induljon a Banzai!!!

KOVÁCS ÁKOS

Az ő storyja mindenki előtt  ismert: a Bonanza után szólókarrierbe kezdett és a hazai popzene élvonalában maradt, mi több, a fölé emelkedve kultusszemélyiségé vált. A végzett közgazdász,a lelkes költő, az értelmes zeneszerző, a szendvedélyes férfi ezeddig 23 lemeznyi dalt írt (többek közt olyan örökzöldeket, mint a Szerelemisten, Kicsi szív, Kihalt minden, A jel, Induljon a banzáj!, Valami véget ért, és a Dörömbölnek a vágyak...) Kiadott 4 verseskötetet. Játszott színpadon, és a folyamatos üzleti tárgyalások, a dalszerzés, a koncertszervezés közben családapaként is helyt áll.

MENCZEL GÁBOR

 1993-tól szép lassan felhagyott a zenéléssel,már az utolsó Bonanza-albumon sem segédkezett, mert ekkor már saját, számitástechnikai felfuttatásán dolgozott. Miután vállalkozása sikerrel járt, '95-ben létrehozott egy zenei studiót, amelyet Sonic névre keresztelt, és ahol több hazai produkció kérte ki a véleményét. Késöbb ebben a studióban készültek a Frei-dosszié hangeffektjei, amelyeknél az egykori zenésztárs, Hauber Zsolt is közremüködött, akivel Gábor azóta is rendszeresen tartja a kapcsolatot. Ákossal ritkán találkozik, közismert, hogy az együttes részben kettejük különböző elképzelései miatt oszlott fel. Gábor jelenleg is saját vállalkozásában, de már reklámgrafikák készítésével is foglalkozik. Végtelenül jól érzi magát, nem vágyik újra a színpadra. 1990-ben, a Bonanza sikeréveiben megismerkedett egy lánnyal, akit idöközben feleségül is vett, és akivel boldogan nevelik Márk nevű kisfiukat.

HAUBER ZSOLT

 Az együttes feloszlása után egy évig pihent, aztán Gáborral közösen készítette el az egykori zenésztársa studióját, ahol késöbb hangmérnökként dolgozott. Zsolt eltökélt szándéka volt, hogy a zenélésnél marad, ezért boldogan fogadta el Erős Attila (akkori Carpe Diem) felkérését, hogy írjon számokat Fannynak és a Carpe Diemnek. Zsolt hátat forditott a Bonanza-stílusnak, és studiózenész lett-erre a lépésre a barátnője beszélte rá, ő maga vonakodott egy kicsit. A popzenei körforgásba bele kellett tanulnia, mert a bonanzás múlt semmilyen előnyt nem jelentett számára, hiszen korábbana Banzaiból Ákos tartotta a kapcsolatot a médiával.Kis idő múltán Zsolt egyik haverja azzal az ötlettel állt elő, hogy a Spice Girls-őrületben indítsanak egy magyar lánycsapatot. Így született meg a Fresh, amely a tinilányok egyik kedvencévé vált. Zsolt jelenleg a Fresh menedzselésével és produceri teendőivel foglalkozik,de készülőben van egy új produkciója is: a régi Fresh-ből ismert Judith szólólemezét készíti-Zsolt megérzése szerint nagy durranás lesz. Az egykori Bonanza-sztár mág nőtlen, emellett egyetlen dolog maradt változatlan az életében a Banzai-sikerek óta: mindennap leül a billentyűk mögé zenét írni.